Lite blir gjort

Nå har det gått to dager, da bare småting er blitt gort. Jobben tar jo nesten all vår tid jo, dessuten er vi nødt til å sove litt innimellom også. Litt vasking og rydding under kalesjen har vi imidlertid fått gjort og vi har også fått oljet siste strøket på resten av teaken. Jeg går liksom rundt å venter på at teakoljen jeg har brukt nede i lugaren skal tørke. I bruksanivisningen står det at det som ikke trekker inn, skal tørkes av, men jeg pleier å la det tørke. Da får vi en blank og fin overflate. Det tar imidlertid noen dager før det tørker, så jeg må nok vente til over helga før jeg får vasket ferdig i lugaren og kan henge opp gardiner. I helga regner jeg at det blir vasking og polering utvendig.

I dag fikk vi imidlertid en litt kjedelig nyhet; den nye båtplassen vår blir nok ikke ferdig før i slutten på mai. :cryin: Vi vurderer derfor å vente med å sette ut til gubben er ferdig med neste offshore-tur i starten av juni. Vi får heller bestrebe oss på å få alt ferdig slik at vi kan bruke båten mest mulig når han får 4 uker fri i juni. Bare synd at jeg må på jobb.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *