Ny nedtur

Dynamoen kom i dag, men det viste seg at den desverre ikke passer :headbang: . Festene var ikke slik som vi hadde bestillt, og de hadde ingen slike på lager. Vi ble forespeilet ganske lang ventetid dersom den måtte bestilles. Jeg så for meg at der røyk denne båtsesongen.
Som vanlig når båtlivet går meg i mot, ble det å ta en telefon til lillebror, båtmekanikeren som tar vare på alt rot og rask som andre kaster. Han jobber på båtverksted, og henter ofte deler og duppedingser ut av søppelcontaineren, fikser dem og tar vare på dem. Oppe i rotet sitt fant han i dag en gammel dynamo fra en motor som var kassert. Denne fikset og trikset han litt med, satte på noen ekstra skiver og bygde på litt her og der, så fikk jeg denne med meg hjem for å prøve om vi kan bruke den. Når forstår ikke jeg så mye av dette, men matrosen skal gjøre et forsøk på å montere den i morgen, Jeg kan ikke gjøre annet enn å krysse fingerene. Får vi ikke dette til å fungere er jeg redd det blir lenge til vi får nyte båtlivets gleder, i alle fall i Amica. Det blir muligens sjøsetting av 15-fotingen i morgen, så noen turer på sjøen kan det nok bli, men når en først har skaffet seg litt større båt med litt bedre fasiliteter, blir det litt stusslig å rese rundt i et lite yughurtbeger, selv om det går mye raskere enn med snekka.
Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *