Endelig ordentlig båtliv igjen

I helga kom vi endelig «utpå» igjen, selv om det bare var på hjemlige trakter. Det ble en hyggelig lørdagskveld på Bragstad med stoppfull pøbb og underholdning av Big Mamas Cowboys. Søndag dro vi fra Bragstad med snøret ute, vi dorga oss helt rundt til Holvika, men det ble heller sparsomt med fangst. Utpå Folla var det alt for mye sjøbord for meg, så vi fikk nøye oss med å prøve fiskelykken innaskjærs. Vi endte opp med en makrell og et par torsker. I dag har det også vært båtliv. Den gamle deffekte Webastoen ble skiftet ut med en ny Mikuni dieselvarmer. Mens rederen jobbet med installasjonen laget jeg middag og etterpå kaffe ombord. Endelig ved 23 tiden i kveld kunne vi kjøre igang den nye varmeren. Alt ser ut til å virke så langt, men vi må teste litt mer i morgen.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *