21.11.08 motorkjøring

Sluttet tidlig på jobb idag, og kom hjem mens det ennå var dagslys. Da passet det godt å ta en tur i båthavna. Amica II lå der fullstendig dekket med snø og rim, men hadde ikke tatt noen skade av «Veras» herjinger i går. (Nå var jeg ute å sjekket et par turer i går også.) Så lenge uværet kommer fra vest er det fint å ligge i havna på Seierstad. Fikk fjernet så mye snø av både båt og kalesje, at jeg kunne komme meg ombord, glødet noen sekkunder og startet like lett som alltid. Det var tørt og fint ombord og alt så ut til å være i skjønneste orden, vel nesten alt da. Laderen vår tok kvelden den siste helga vi var ute. Nå ligger en splitter ny Ctek M300 å venter på at rederen skal komme hjem å installere den, bare bølgene ute på Haltenbanken legger seg så det blir helikopterforhold igjen. Både motoren og Mikunien fikk gå en times tid. I tillegg fant jeg numrene på kalesjen vår, slik at jeg fikk sendt en henvendelse til Jens Sagen om tilbud på ny kalesje. Den gamle er slitt og plasten i glidelåsene er blitt ganske sprø. Dessuten blir den ikke helt tett lenger, samme hvor mye vi impregnerer. Hadde egentlig planer om en liten tur på fjorden på søndag, men de planene ser ut til å gå i vasken ettersom rederen sitter værfast ute på Nornefeltet :headbang: Vi får vel heller satse på at været blir bra neste helg.

Ella