27.02.09 Rørviktur i styggvær

Årets første båttur startet i solskinn fra Seierstad, vi la ruten uttover Folla mot Abelvær og været var sånn akkurat på grensen av hva redereinnen kunne akseptere. Vi tok oss gjennom Abelværleia og ut på Folla igjen. Vinden bare økte på etterhvert som vi la kursen nord-vestover mot Nærøya.

Da vi nærmet oss Nærøya satte snøværet inn også. Sikten var ikke mye å skryte av da vi tok oss inn Marøysundet og krysset Nærøysundet og fant oss en plass ved gjestekaia her i Rørvik. Under slike forhold er det godt å ha GPS og radar, selv om haglbygene forstyrret radaren litt, følte vi oss ganske trygge. Da vi kom til Rørvik var det tid for en matbit før det ble en liten «duppedittrunde» i byens «båtsjapper». Jammen klarte vi å ta en VM-seier i stafett på turen også.

Så var det på tide å oppdatere bloggen litt.

Været var fortsatt litt «sarvete» utover ettermiddagen og vinden blåste friskt fra vest, først sørvest og siden nordvest. Godt å tilbringe dagen på «lukket avdeling» i slikt vær.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *