28.04.09 Vaskedag

Mens rederen har skiftet olje og oljefilter, samt hatt ryddeaksjon i motor/lasterommet, har rederinnen svingt støvsugeren og vaskefilla. Nå er det rent og trivelig innvendig i alle fall, utvendig derimot……. :puke:

Før helga lovet værmeldinga oss en forsmak på sommeren og vi planla en tur et stykke oppover Helgelandskysten. Dessverre ser det ut til at denne forsmaken er blitt ganske så innskrenket og godværet lørdag og søndag er avlyst :headbang: så da blir det vel til at vi holder oss i nærområdet, men det er jo godt å få kvittet seg med noen av støvdottene ombord likevel.

Da vi var ferdig med jobbinga tok vi like godt middagen ombord.

Menyen var det absolutt ingen ting å si på.

Mens rederen tok oppvasken, fikk akterdekket en omgang med vasketua.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *