18.07.09 Landsstevne 2009 på Vega 2

Her kommer noen flere glimt fra Vega:

Rederinnen har fått barnevaktjobb. Yngstematrosen ombord i Nina trenger tilsyn mens rederparet tar for seg av bacalaoen.

Drittjobbene kommer en ikke unna selv om en har ferie. Vi sliter med den nye septikkpumpa vår. Den må demonteres omtrent hver gang tanken skal tømmes. Denne gangen har dette ført til at avløpet fra toalettet har tettet seg. Maritim har lovet oss en ny og bedre pumpe, så vi håper den ligger å venter på oss når vi kommer hjem, men i ferien må vi slite med å få tømt oss :puke:

Tuppervareavdelingen

Skøyteavdelingen

Det var mer enn 200 båter i havna på Nes på Vega, mange av dem ganske store, 60-70 fot.

Lørdag kveld ble stevnet avsluttet med festmiddag i restaurantteltet. På menyen stod det boknafisk med gulrotstuing og stekt løk, til dessert var det sviskegrøt med fløte og godt drikke dertil :cheers_wine: :cheers: valgfritt

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *