28.07.09 Rørvik

Vi våknet til vått og vindfullt vær i dag tidlig. Vi hadde noen ærender i Rørvik, så etter frokost begav vi oss sørover mot småbåthavna i Rørvik. Her ble det selvfølgelig en tur opp til båtbutikkene. Dessverre var ikke frostpluggen til turboen på Yjalmar ankommet ennå. Merkelig så lang tid det tar å få tak i deler til trollet i kjelleren :headbang: I stedet ble det ny redningsvest på rederinnen.

Jeg endte opp med Regatta Freesafe. I tillegg har vi investert i båtsykler i dag. 1. matrosen har vært på Trondheimstur og han var så snill å stikke innom Biltema, som hadde tilbud på sykler akkurat nå. Er litt spendt på kvaliteten, men vi får håpe de holder et par sesonger i alle fall.

Tid for å sjekke i nettbanken om finansene holder ferien ut :saint:

Det ble middag på Napoli i kveld, nydelig biff. Etterpå ruslet vi hjem til båten, via hurtigrutekaia og Rema 1000 (vi må jo ha mat i morgen også).

Måkeungene begynner å bli store nå, mange av dem er allerede flyvedyktige, men måkemor passer dem likevel med nebb og klør.

Et par av dem hadde funnet seg en fin kalesje å bo (drite) på.

Vi blir liggende i Rørvik til i morgen, så setter vi kursen heimover for å hente den nye kloakkpumpa, rederen holder på å gå lei av å måtte demontere pumpa for hver gang vi har behov for å bli kvitt dritten :puke: Båtlivet fortsetter imidlertid noen dager til, da helst i hjemlige farvann.

Ella og Geir