11.08.09 Hilsen fra Amica

Det blir lite båtliv for tiden, ettersom rederen er ute på jobb og rederinnen er kontorrotte og vaskekone. Amica II ligger i båsen sin i hjemmehavna ikke helt ferdig rengjort etter ferien ennå. Jeg fikk imidlertid en svært så hyggelig hilsen på IM i går. Det viser seg at vår første båt, Amica nå er solgt igjen, og har fått ny hjemmehavn i Ålesund. Den nye eieren er faktisk medlem på baatplassen og hadde lest i Amicas blogg om tiden da Amica tilhørte vårt rederi. Han hadde tatt turen fra Namsos til Ålesund for egen maskin.

Vi gratulerer ham med «ny» båt og ønsker han må få like mye glede av Amica som vi hadde. Vi hadde nok ikke vært så entusiastiske når det gjelder båtlivet, hadde det ikke vært for den trofaste Tresfjorden, som var vår første båt.

Hun var ikke helt «ship shape» da hun ankom Ottersøy på dekket av With Junior en sommernatt i juni 2005, men etter å ha fått vasket bort det meste av mugg og oljesøl, kunne vi begynne å nyte sjølivet. Enda bedre ble det etter at vi hadde kvittet oss med Perkinsen og fått Yanmaren på plass. Det ble mindre oljesøl og mer fart.

Lykke til båtlivet, kankje vi treffes på sjøen en gang.
Ella