20.06.10 Nytt kjøleskap

Jeg hentet det nye kjøleskapet vårt på Rørvik en dag i forrige uke og i dag hadde endelig matrosen tid til å hjelpe meg å få løftet det ombord. Jeg hadde ikke pakket det ut for at det ikke skulle få skader når vi tok det ombord, så jeg var litt spendt på hvordan det så ut.

Her har vi fått satt det inn i skapet der det skal stå. Vi hadde ikke med oss utstyr for å kople det til strømmen, så det får nok være til senere. Det er slikt som er greit å pusle med en kveldstund. Er ikke helt sikker på hvordan vi skal montere det ennå. Vi kjøpte med de vanlige monteringslistene, men jeg synes skapet kommer litt langt ut i korridoren når vi benytter disse og det er egenlig ikke nødvendig. Vi har god plass bak skapet og kan dra det godt inn i skapet. Vi får nok se litt på det når rederen kommer hjem. Må også få satt på noen stoppere som hindrer at skapet kan bevege seg når det blir urolig sjø.

Jeg ble egentlig ikke så veldig impnert over størrelsen på skapet. Synes fryseren tar stor plass i forhold til størrelsen på skapet, men det kan sikkert være greit å ha god plass i fryseren også, særlig når vi drar på lengre turer og ligger i uthavn. Vi hadde kanskje hatt plass til et litt større skap, men et nummer større i samme serien, er litt for høyt for oss, så vi får nok klare oss med dette.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *