21.08-23.08 2020 En helt vanlig båthelg

Vi dro hjemmefra på fredag etter arbeidstid. Målet var Brakstad og Pøbben, der det skulle være rekeaften for kystlagsmedlemmer. Det ble en trivelig dag med godt vær og mange trivelige mennesker med båt som hovedinteresse, De fleste av dem med interesse for både gamle og nye båter. Lørdag formiddag gikk vi til Salsnes, der dagen ble tilbragt sammen med 1. matrosen og hans familie. Kamera ble ikke med på turen, så det ble dårlig med bilder fra denne båthelga. Det ble tatt ett eneste bilde med mobiltelefon

Lørdagskvelden ble fin og vi satte kursen ut mot utløpet av Foldafjorden for å prøve fiskelykken

Tidligere på sommeren har makrellen vært fraværende på Namdalskysten, men akkurat denne kvelden kunne vi dra opp så mye vi ønsket. Vi nøyde oss med nok til et middagsmåltid med varmrøkt makrell og noen få poser med agn for krabbeteinene. Like før midnatt gikk turen til hjemmehavna, der det ble overnatting ombord, før vi pakket sammen sakene våre og avsluttet båthelga søndag ved middagstider.