16.07.08 Vi gjør oss kjent med båten

Selv om ferien er over for denne gang og jeg må stille på kontoret, blir det en tur i båten hver ettermiddag. Rederen tilbringer stort sett hele dagene om bord. Denne båten er ukjent for oss, og vi trenger tid til å gjøre oss kjent med dens hemmeligheter.

Mandags ettermiddagen gikk med til å få ordnet med fortøyningene. Vi måtte først til Holvika for å hente fortøyningstauene våre. Egentlig regner vi med at vi nå har flyttet til båsen vår ved den nye småbåthavna på Seierstad. Vi kommer nok likevel til å bli hyppige gjester ved kaia i Naustviken.

Da tirsdagen kom var vi glade for at vi hadde ordnet med fortøyningene, for da blåste det storm fra sør/sørvest en periode. Selv om det rusket godt i båten og kalesjen, så det ut som båten ble liggende ganske rolig.

Onsdags ettermiddag var vi om bord for å finne serienummeret på motoren, noe som skal oppgis når båten skal registreres. Det viste seg å bli en vanskelig oppgave. Vi prøvde både med kamera og speil. Det ble imidlertid for trangt til å få tatt et tydelig bilde med et vanlig kamera, så det ble speil og lommelykt som ble løsningen. Nå er nummeret noterte ned i instruksjonsboka, slik at vi slipper flere slike operasjoner.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *