26.10.09 På med vinterkalesjen

Rederen er dratt ut på Nornefeltet på jobb, så da prøver rederinnen å benytte fristundene til litt båtpleie. Været er ganske ustabilt for tiden, så det er på tide å finne fram den gamle kalesjen igjen. Den ble vasket i sommer, etter at vi hadde kjøpt ny kalesje i vår, så i helga var det impregnering som sto for tur.

Kalesjen ble hengt opp på garasjeporten og impregneringen ble sprøytet på med sprayflaske. De delene som har vinduer, benyttet jeg pensel på, for ikke å søle på vinduene.

Etter arbeidstid i dag fikk jeg så endelig satt på vinterkalesjen, men det viste seg at den ikke passet helt lenger. Er litt usikker på hvorfor, det ble så fort mørkt at jeg måtte avslutte før jeg fikk undersøkt det. Får heller ta en tur ombord en av de nærmeste dagene for å se på saken igjen. Kan hende det må noen små justeringer til.

Ella