28.06.10 Mislykket montering av kjøleskap

På ettermiddagen dro vi ombord for å montere kjøleskapet skikkelig.

Først ble det sørget for ekstra lufting bak skapet.

Her skulle det bli greit å få litt sirkulasjon på lufta.

Etter å ha montert beslagene på skapet, fant vi imidlertid ut at det ble vanskelig å montere det så langt inn i skapet som vi ønsker. De beslagene vi hadde kjøpt var beregnet på at hele døra skulle stikke fram foran skapet. Hos oss er det ganske smalt i midtgangen fra før, så dette passet oss dårlig. Vi besluttet å bare sette kjøleskapet inn i skapet under copilotsetet igjen, så bestiller vi nytt beslag i morgen. Vi får bare håpe på rolig vær til helga, slik at kjøleskapet blir stående i ro, selv om det ikke er skikkelig festet.

Mens vi jobbet inne i båten, jobbet naboen med vårpussen utvendig.

Ella og Geir