Båthelg

Da har det vært to hektiske dager med masse jobbing. Lørdag var det dugnad i båhavna, så nå er båtplassen vår ferdig

Etter en lang dag med dugnad ble det en sen aften med bålkos i havna i Hovika.

Rederen med frue i røyken.

I dag har det vært vasking og skrubbing hele dagen. Vi hadde egentlig tenkt at i år skulle vi bare vaske med Hempet yacht cleaner, men det viste seg at båten var så skitten at vi måtte frem med Hugos for å få bort all den svarte dritten. Nå er Amica ren og fin og står bare å venter på oppholdsvær slik at vi kan polere. Det blir nok likevel ikke sjøsetting før 5. juni, når rederen kommer hjem fra neste offshoretur.

Kanskje like greit at det blir noen dager opphold i båtlivet, slik at redereinnen får noen dager med indretjeneste. Det er desverre slik at det er båten som har førsteprioritet og det bærer huset preg av. :blush: Hybelkanniner formerer seg fryktelig fort. 😮

Ella