fredag 24.08.07

14.15 Holvika – Seierstad
Middag på Dalavika, en liten fisketur, så var det dugnad på gestekaia på Seierstad. Kommunen har lagt ut ny gjestekai. Den nye småbåthavna på Seiertad skal liggen på innsida av gjestekaia, og dette skal bli Amicas nye hjemmehavn.

Etter dugnaden fikk vi besøk ombord av Ingunn og John. Det ble ganske mange cognacer, så vi fant det mest fornuftig å overnatte ombord. Lørdag morgen våknet vi til sørlig stiv kuling. Vinden bare økte på, så vi fant det best å dra heim mens vi klarte å stå oppreist på kaia. Det blåste sør/sørvest storm hele dagen. Det løyet til kvelden, så vi fikk tatt en tur ombord og sjekke forholdene. Alt vel. Ettersom enkelte vindretninger kan være litt vanskelige i havna i Holvika, vil Amica nå bli liggende ved gjestekaia på Seierstad til hun skal på land etter elgjakta.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *