Så ble det enda en tur likevel da

Da arbeidsdagen var over i går ettermiddag var været så fint at vi ble fristet til å legge ut på fjorden igjen. Først var det middag ombord, der torsdagens fangst ble tilberedt og inntatt med stor apetitt. Etterpå var vi innom havna i Holvika for å hente fotøyningstauene våre, for å ta dem hjem og vaske dem, slik at de er klare til sjøsettingen i den nye småbåthavna på Seierstad neste vår. Været var så flott at da rederen foreslo at vi skulle tilbringe natten ombord, var jeg ikke vanskelig å be. Vi måtte hjem for å partere elg kl 11.00 i dag, så da paset det godt å tilbringe natta ved bøya i Dalavika, bare en halv times seiltur hjemmefra. Det ble enda ei koselig natt ombord i kjempefint høstvær og vi våknet til speilblank sjø i mårest. Nå gjenstår nok bare en tur før vinteren kommer. Amica skal seiles til Faksdal for å tas opp på båtvogna og kjøres hjem til vinterlagringsplassen sin utenfor garasjeveggen.

Ella