Da er sommeren definitivt over for denne gang

I ettermiddag tok vi Amica til Faksdal, der hun skal ligge til i morgen i påvente av høstens oppsett. Vi hadde en hyggelig tur i fint klart høstvær, mens vi inntok dagens middag(oppvarmet pizza). Akkurat nå er rederen i ferd med å slepe båtvogna til Faksdal. I løpet av formiddagen i morgen skal han skal han ta båten opp på vogna. Etter arbeidstid bærer det hjemover med Amica. Kunne egentlig tenkt meg å overnatte ombord en siste natt før opptak, men det skar seg desverre litt (kårkallen var uheldig med kappsaga, og rederinnen har fått kink i nakken), så nå er det bare å vente på å få begynne å tømme båten. Litt oppgradering blir det sikkert denne vinteren også, uten at vi har noen konkrete planer ennå. Eneste jeg har planlagt er at jeg skal kjøpe ny lader. Vi har helt nye batterier og da vil jeg ha en lader som regulerer seg selv, slik at vi ikke overlader batteriene.
Ella