16.02.2008 Nytt batteri på plass

Da er det nye batteriet kommet på plass. Det er flott å ha forhandlere som ordner opp dersom de har solgt en vare med feil på. Etter at batteriet var på plass fikk Mikunien kjørt seg en stund, den har stått i over en måned nå, så det var på tide.

Vi fikk også send et par bestillinger, slik at vi har det vi trenger når rederen kommer hjem neste gang, for da har vi planer om å starte med klargjøring av Amica til årets sesong :smash: . Vi skal gjøre noen endringer i det elektriske opplegget, med ny lader og noen nye lyskilder. Dessuten skal vi legge opp nye uttaksslanger til Mikunien. Det skal bli godt å få varme på badet og i tillegg skal vi ha et uttak bak i båten, under kalesjen. Vi skal også skifte ut de uttakene vi har fra før, med litt større dimmensjoner. Delene til arbeidet med det elektiske ble bestillt på Maritim, mens slanger og utstyr til Mikunien ble bestillt på Rørvik Marina.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *