04.04.2008 Hvorfor roter mannfolka så fælt

Ble ei lita time ombord med rydding og litt vasking i dag, mens gubben koste seg i garasjen med den nyinnkjøpte motoren. Må si jeg undrer litt på hvorfor mannfolka slenger verktøy og deler rundt seg når de jobber. Det blir jo så rotete til slutt at de finner ikke noe av det de trenger. Fikk kastet en masse søppel og ødelagte deler, dessuten ble alt vertøyet lagt tilbake i verktøykista. Alle skruer og smådeler ble samlet sammen og lagt i små bokser, slik at de blir enkle å finne når delene skal skrus sammen igjen. Fikk også lagt på plass innholdet i skuffer og skap og tok en liten runde med støvsugeren, så nå er det bare å gå i gang med neste prosjekt.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *