Noen deler er kommet mens andre……..

Vi har nå fått er par forsendelser med deler fra Rørvik Marina, men fremdeles mangler mye. Det viste seg at lakken vi fikk i den første forsendelsen slettes ikke var Yanmar grå, men en blågrønn sak som ikke passet i det hele tatt. Den skal de få i retur. Det ble til at vi bestilte lakk fra Maritim i stedet. Den har tilnærmesvis riktig farge. Det kom noen pakninger og slanger i dag, slik at rederen fikk litt å sysle med i garasjen. Han fikk satt på svinghulet og dempeplata, og fikk satt sammen et par kjølere.

Matrosen er også kommet hjemmom en tur, og måtte selvfølgeligbivåne arbeidet.

Det viste seg at vi har fått et par deler vi ikke trenger, men mangler fremdeles mange av de vi trenger.

Er stygt redd for at Amica må sjøsettes med Perkinsen i år også :headbang: . Vi kan jo ikke ligge på land å vente på deler halve sommeren.

Ella