28.05.08 Nu går alt så meget bedre

Nå er det i alle fall klart at det blir sjøsetting med det første. Takket være ekspertisen her på baatplassen klarte rederen i dag å få liv i turtelleren. I tilleg har vi fått vite at propellen er underveis, så nå blir det sjøsetting med ny propell. Med god hjelp av leder og havnesjef i «Naustviken lyst på båtforening» (der vi hadde båtplass forrige sommer) fikk han tatt av den gamle propellen i dag. Litt varme og en ters gjorde susen. I tillegg fikk vi tilbud om å låne båtplass frem til båsen vår på Seierstad blir ferdig. Vi har ikke bestemt oss for det ennå, men Amica blir nok i alle fall en hyppig gjest i ved Naustvika kai i Holvika. Vi trivdes veldig godt der sist sommer, sammen med trivelige båtvenner.

Nå håper vi bare at propellen kommer denne uka, en vet jo aldri med Posten :sweat: .

I kveld har rederen polert ferdig båten, mens jeg har impregnert sommerkalesjen og gjort ferdig siste rest av vaskinga. Nå er også instumentpanelet kommet på plass, så da fikk jeg vasket ved førerplassen også. Jeg har også kommet i gang med å fylle båten med puter, gardiner og alt som vi trenger for å ha det trivelig ombord, det er moro det sesongen tar liksom til på alvor nå når jeg har fått dyna mi ombord.

Nå skal vi bare får skiftet kalesje før vi tar kvelden.

Ella