08.06.08 Feiring av Kystens dag

I morgen 9. juni er det kystens dag Denne dagen feirer vi hvert år på Brakstad, som oftest den lørdagen eller søndagen som kommer nærmest 9. juni. I år tok vi feiringa litt på forskudd. Det er fjerde året denne dagen feires. Dette er dagen for å vise fram det kysten har å by på av tradisjonell kystkultur, verdiskaping og aktivitet langs kysten.

I år var det åpninga av den nye gjestekaia på Brakstad som sto i fokus her hos oss. Dette ble høytidlig gjennomført med tale og snorklipping av bygdas ordfører. Ellers var det underholdning av lokale krefter og salg av kaffe og vafler ombord i kutteren Straumingen. Rederinnen i Amica var som vanlig vaffelpressefører og kaffekoker. Selv om været har vært litt grått i dag, var væregudene snille med oss og ventet med regnet til arrangementet var over.
Det ble desverre ingen bilder fra evenementet, ettersom vaffelsteiking og fotografering vanskelig lar seg kombinere.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *