25.06.08 Lite båtliv

Foruten noen turer for å se om båten, blir det lite båtliv denne uka. Været frister ikke så veldig til kveldsturer på fjorden, dessuten er rederne stort sett opptatt på annet hold. Det er dugnad i den nye båthavna på Seierstad omtrent hver kveld denne uka. Rederinnen har akkurat vært der med et lass med oppsmurt mat. Karene jobber som noen helter :smash: så det er ikke rart de blir sultne. Akkurat nå strekker de kabler for strøm og vann, mens noen jobber med å klargjøre uttriggerne, så jeg vil tro at i alle fall noen av utriggerne kommer på plass denne uka. Ellers nærmer ferien seg med stormskritt, så det er vel sjanse for at det blir litt mer båtliv til helga. Vi starter første bolk av ferien på mandag, da skal vi ha to uker med fri både fra jobb og dugnadsarbeid.

Ella