31.10.08 På tur igjen

Jeg var tidlig ferdig på jobb på fredag og selv om det var kaldt, var været fint for en båttur. Vi pakket ned litt klær og litt god mat, før vi bunkret diesel og la fra kai. Vi satte kursen innover i Nordsundet. Vinden stilnet helt da vi kom innover i fjorden og vi så for oss en vakker
kveld innerst i Røyklibotnet.

Et stykke innover i botnet møtte vi imidlertid isen og vi fant det best å snu. Det gikk mot kvelden, og mørkret nærmet seg, så vi ble enige om å dra til Namsos.

Vi fant oss en plass på Vestre havn og ble møtt av en hyggelig kar som gikk å tråkket i havna og var misunnelig på oss som var ute med båten. Han kunne også tenkt seg en tur utpå, men kona hadde slett ikke lyst til å dra på båttur i kulda. Etterhvert la isen seg rundt oss der også, men det var meldt mildere utover natta og vi følte oss ganske sikre på at vi slapp å overvintre i isen ved havna i Namsos 😉 Vi fikk koblet oss til strømmen og med dieselvarmeren i gang og en liten vifteovn ble det varmt og godt inne på lukket avdeling.

Vi koste oss med god mat

og holdt kontakten med omverdenen via sms og mms

Før vi fant køya tok vi oss en liten spasertur rundt i havna og så på båtene, både de som lå på sjøen ennå og de som sto på land.

En gammel kjenning så vi også. Amica ligger godt innpakket i burkaen sin. Godt å se at den nye eieren tar godt vare på henne.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *