25.02.09 Ny septiktank

Etter at vi hadde kjøpt Amica II og begynte vi å gå gjennom båten, oppdaget vi at den manglet septiktank. Den forrige eieren hadde bare brukt båten på fisketurer og trodde faktisk at den hadde selvtømmende septiktank. Vi valgte å bruke båten som den var ut fjoråret, men nå er vi i ferd med å sette inn septiktank.

Skapet på badet måtte ut for at vi skulle få inn tanken. Heldigvis var det god plass i et skott bak badet.

Her er tanken på plass. Underlaget var skrått i bunnen av båten så rederen lagde et slags stativ av rester av en King Starbord-plate. Pumpa er under montering på baksiden av veggen i fotenden av rederkøya. Det er luke fra rederlugaren og inn i dette skottet, så det er ganske greit å komme til når en ligger med beina på hodeputa i køya. Håper bare istallasjonen er lukfri,
så rederinnen slipper å sove i kloakklukt :puke:

Nye slanger må også på plass.

Mens rederen tok seg av skitarbeidet, koste rederinnen seg med å henge opp nyvaskede gardiner i underetasjen.
Rettferdig arbeidsfordeling

Ella