29.07.09-02.07.09 Værfast på Brakstad

Vi dro fra hjemmehavna på onsdag kveld og hadde planer om en overnatting på Brakstad. Været ble imidlertid så godt at vi ble liggende i 4 døgn. Det ble for fristende med «lange late daga» og «Pøbben i Brakstadsoinnet». Her har vi ligget i sola og sløvet om dagene og tilbrakt kveldene på Pøbben sammen med mange hyggelige mennesker. Vi har også hatt en del besøk av slekt og venner. Torsdag startet Duun-stevnet 2009, noe som medførte ekstra mange mennesker og mye liv på øya vår. Her følger noen bilder fra godværsdagene.

Matroskøya har også vært i bruk disse dagene (eller helst nettene).

Åfjordsvengbåten Erindringen var innom Brakstad natt til torsdag, et vakkert skue.

Gutta på Brakstad syntes det var stas å få en tur med jolla

Lillebror måtte selvfølgelig også prøve.

Soling på bakdekket ble det også tid til.

Så er Duun-stevnet 2009 i gang og båtene strømmer på til konserten på fredag. Det viste seg at det var 4 baatplassenbåter ved gjestekaia denne natta. Sender en hilsen til Draugen, Milo og Geir_Ivar og frue i Selma Takk for hyggelig båtprat på lørdag morgen.

Politiet stakk innom for å vise fram nybåten sin.

Ungene i havna var selfølgelig på plass for å hilse på de uniformerte.

Så var det tid for kulturelle innslag fra utescenen på Brakstad. Tema for stevnet var «kjærleiken i Duuns dikting». Kjærleik var også tema for innslagene fra scenen. Her er det vår egen Frank Runar Gansmo som til daglig er ansatt ved den norske opera og balett, som gir oss flotte sanger med kjærleik som tema.

Ca 300 mennesker var møtt fram for å la seg underholde fra scenen ut mot storhavet, som ble litt truende utover natta. Det var mye vind fra sørvest ute i havet, noe som førte til at det ble ei urolig natt for båtene som lå ved kaia.

Hovedartisten denne kvelden var Lars Bremnes.

På lørdag var det feiring av Pøbbens 10-årsjubileum. Pøbbvert Frode forteller litt om stedets historie.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *