27.02.10 Endelig

TT 1348,5 ved sesongstart.

Mens 1. matrosen og resten av omgivelsene pakker sekken og smører ski for å begi seg ut på tur og 2. matrosen befinner seg i lufta et sted mellom Sandefjord og Roma, kaster vi endelig loss for første gang i 2010. Første helg med båtvær dette året. Solskinn, sørøstlig bris 7 og -2 °C frister oss til å starte båtsesongen.

Vi satte kursen over Folla i flott vintervær med litt lange tunge dønninger, men ikke værre enn at rederinnen klarte å holde nervene under kontroll.

Abelvær

Ingen problemer å holde temperaturen i dag 26,5° inne i cabinen, luftfuktighet på 27%

Under Marøybrua

Nærøysundbrua

Vi hadde stort sett sjøen for oss selv på turen og kunne velge og vrake blant plassene i gjestehavna i Rørvik. Etter å ha fortøyd Amica II, ble det en rask tur opp i byen for å komplettere poviantlageret.

Nye Mega på Rørvik tar form

På turen tilbake kom det melding fra 2. matrosen om at hun var på plass på hotellet i Roma. Hun er flittig student på tredje året og har virkelig fortjent denne ferieturen.

Vel ombord igjen var et tid for å teste TV-forholdene, det er jo OL må vite. Jo da, fine forhold, selv om rederen hadde glemt å ta med seg fjernkontrollen til digitalboksen. Det blir nok TV-kveld i kveld. Vi skal tilbringe hele helga ombord og bare kose oss. Familien kan vi besøke siden en gang.

Det var stor trafikk på utsida av ripa.

Rederinnen tar seg av» kontorarbeidet»

Mens rederen er kokk.

Den blå timen er kommet og en ny båt ankommer havna.

Nå blir det middag og :cheers_wine:

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *