14.07.10 Plastbåttur

Så ble det en rask liten båttur i dag også, selv om Amica II lå trygt i båsen sin. Evinruden vår har vært på Rørvik Marina til reparasjon, den manglet kjølevann og det viste seg at midt inne i motoren satt det en termostat som var smuldret helt bort. Den har nok blitt for lite brukt de seneste årene. I dag tok vi hurtigbåten til Rørvik for å hente hjem båten.

Her forlater vi Rørvik.

Under Marøybrua

Ut Marøysundet, i det fjerne skimter vi Abelvær

Så er vi kommet over Folla og nærmer oss Fosnesodden. Det var litt vind, men den kom fra nord og da er det ikke noe problem å krysse Folla. Den siste biten ble det litt humpete men ikke værre enn at vi kunne gå med masjfart det meste av turen.

Inn Gyltfjorden.

Så nærmer vi oss hjemmehavna.

Så er 15-fotingen på plass i båsen sin, Evinruden nå også med kjølvannsstråle :yesnod:

Ble en litt annerledes tur enn det vi har vært vant til de siste årene, men for noen år siden var dette vår vanlige form for båtliv. En kommer liksom litt nærmere sjøen i en slik liten båt.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *