03.08.2010 Nesna

Dette var det vi våknet til i Brønnøysund i dag «tidlig». Etter frokost måtte vi ta avskjed med våre venner på Beta, Success og Inger, de er alle inne i sin site ferieuke og på tur hjem. Familien på Beta er det nok ikke sikkert vi treffer igjen før neste sommer, så til dem får vi si takk for laget og takk for i går. Vi hadde det kjempetrivelig ombord i Beta i går kveld :cheers_wine:

I det vi var i ferd med å løse førtøyningene for å begi oss nordover traff vi enda et baatplassenmedlem, som kunne fortelle at han hadde lest bloggen vår og blitt inspirert til å besøke våre farvann på namdalskysten. Slike ting er det virkelig hyggelig å få høre :flag_bp:

Her passerer vi Alstadhaug, De Syv Søstre for anledningen med burka

Sandnessjøen. Jo lenger nord vi kom, jo blankere ble havet, og selv om det var grått, regnet det ikke etter at vi forlot Brønnøysund.

Rederinnen konsulterer Redningselskapets havneguide.

Lovund har blitt merkelig lav og flat på toppen

Hugla

Innseglinga til havna på Nesna

Vel fortøyd, var det på tide med en ankerdram og litt rester av ostebordet fra søndagskvelden.

Rederinnen tar for seg av bordets godsaker.

Så var det på tide å gjøre seg kjent på stedet.

Nesna båtforening har ei virkelig flott havn og et fint klubbhus med vaskerom, dusjer, toalett, oppholdsrom, kjøkken og TV-stue til gjestenes disposisjon. Datamaskin med internett og trådløst nett til fri anvendelse har de også

Jammen kom sola fram i kveld også 😎

En liten spasertur på moloen og en runde rundt i havna for å se på båtene ble det også tid til, før det ble en sen middag ombord i Amica II. Resten av kvelden gikk med til kabal og blogging.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *