07.05-09.05 2011 Årets båtpussSom vanlig når Amica II er kommet på land, kommer godværet. Selv om vi gjerne skulle vært på sjøen i dette været, er det fint å pusse båt når det er godt vær også. På fredag ettermidddag fikk vi tømt båten helt for tekstiler. Gardiner, pledd, tauverk og annet vaskbart fikk en runde i vaskemaskina, mens alle puter, tepper, dyner og madrasser fikk et par døgns lufting på verandaen.

Rederen tok seg av det ytre vedlikeholdet, som rubbing, polering og voksing, mens rederinnen tok en omgang med vaskefilla innvendig. Alle skuffer, skap og skott ble tømt og vasket. I selskap med Jo Nesbø’s forfyllede politietterforsker Harry Hole i Sorgenfri (på mp3-spilleren) gikk vaskinga som en lek. Hole fikk til og med fakket morderen. :clap:

Etter at alt inventar var på plass igjen inne i båten, var det lister og alt det svarte som hadde blitt grått og matt, som fikk seg en runde med Polytrol

Noen kaffe/te-pauser ble det også i godværet.

Rederen har prøvd å dokumentere resultatet av poleringen. Desverre ble vi ikke helt ferdig med poleringen før avspark på Molde stadion. Men dersom ikke Molde fullstendig grisebanker Rosenborg,så er vel rederen klar med poleringsmaskina igjen i morgen tidlig.

Ella og Geir