12.05-13.05.2011 Nye krabbeteiner

Da arbeidsdagen var over på torsdag, ble det helg her i rederiet og vi møstret på Amica II for å kose oss i 5 late dager. Også denne gangen startet turen på Brakstad, der vi hadde møte for å planlegge pøbbsesongen. Møtet varte utover kvelden og det ble til at vi ble liggende på Brakstad over natta. Lørdag våknet vi tidlig og allerede ved 9-tiden var vi på tur over Folla mot Rørvik. Vi var heldige og kom fram mens det ennå var ferske reker å få kjøpt. Først ble det en tur på byen, der vi stakk innom Refa, noe som resulterte i to nye krabbeteiner.

Denne gangen ble det skikkelige teiner. Vi har fått nok av billige teiner fra Europris. Disse håper vi vil vare noen år. Det ble også en tur innom en av byens båtutstyrsbutikker og selvfølgelig fant i noen småting vi var absolutt nødt til å ha. Et lite kaffebesøk hos slekta ble det også tid til

I kveldinga ble det reker med tilbehør, før kvelden ble avsluttet i 2.klassesalongen med nrk som underholdning.

Ella