02.09.11 Overnatting i Naustviken

«Freddan» og ettersom jakta nærmer seg med stormskritt, er det på tide å spise opp de siste restene av indrefilet fra forrige års elgjakt. Eventen skulle foregå hjemme hos jaktsjefen og for oss var nærmeste havn Naustviken.

Vi forlot residensen i et aldeles nydelig sommervær.

En gjestebåt koser seg på Amicas gamle bøye.

Rederinnen nyter turen på fordekket,

mens rederen holder utkik fra «flybridgen»

I naustviken er alt stille og rolig. Vi har avtalt å låne Jupiters bås for natta. Jupiter er desverre ute av drift for tiden, men kommer nok sterkere tilbake om ikke så alt for lenge. Vi gleder oss til å treffe dem på sjøen igjen.

Jaktsjefens viltaften foregikk i sømmelige former og mette og fornøyde entret vi Amica II igjen utpå natta. Østavinden hadde imidlertid blitt ganske sterk i løpet av kelden og det ble en litt urolig natt.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *