06.11.15 På med vinterkalesje

Her kommer første innlegg skrevet direkte inn i Amicas ny båtblogg. Opplasting av bilder går jo som en lek, laster opp mange bilder om gangen og kan paste inn flere bilder i innlegget i en operasjon 🙂

kalesje 015Sommersesongen er over og vi skulle for lengst skiftet til vinterkalesje for lenge siden, men Amica II har vært neglisjert den siste tiden. Mens rederne har vært opptatt på annet hold måkene tatt kalesjetaket i bruk som avtrede 🙁

kalesje 018Så er den røde vinterkalesjen på plass og måkene har fått en helt ren kalesje å drite på. Mens vi jobbet er det blitt mørkt ute, så bildet er tatt innenfra med blits.

kalesje 023For første gang er det rederen som har fått jobben med vaske kalesje. Natta over i biotexvann, så skrubbing med en myk oppvaskbørste. Helt ren blir den selvfølgelig ikke, men mye bedre. En må velge om en vil ha gullende ren og utslitt kalesje eller om en vil beholde sømmene hele og kalesjen tett med noen svake flekker på. Jeg tror denne kalesjen ble tatt i bruk i 2010 og den er faktisk ganske bra ennå.

Nå krysser vi fingrene for at vi får godt båtvær neste helg, så kankje……

Ella