Det er slitsomt å ha båt

I dag har vi endelig hatt en hel dag til å jobbe i båten. Gubben har skrudd løs det siste av teaklister og pusset og oljet første strøk. Jeg har vasket og skrapet oljesøl, samtidig som jeg kjefter og smeller på forrige eier som ikke har giddet å maskere før han behandlet teaken. Det er søl og flekker overalt, jeg har brukt mange timer på å skrape vekk dette sølet siden vi kjøpte båten. Vi tar ut det meste av lister og fronter nå, slik at det blir enklere å komme til for å rengjøre. Det er også enlere å slipe og pusse og olje på nytt, når inredningener skrudd fra hverandre. Det er utrolig hvor kort dagen virker når en tilbringer den i båten, selv om båten står på land. Tror gubben har planer om at vi skal starte med rengjøring av kjøl og motorrom i morgen. Vi hentet de siste delene til motoren i dag, men tror dere ikke det bendet vi ventet på var feil :headbang: ergelig, og så i dag som det er lørdag da, vi må vente helt til mandag før vi kan få bestilt riktig bend.

Ella