Arbeidernes dag

Vi har benyttet arbeidernes dag til å arbeide i båten. I dag har vi fått på plass det meste av teakinnredningen igjen. Har fremdeles noen lister liggende som ikke er ferdig oljet, men vi begynner å se enden på dette arbeidet nå.

Det ble jo ganske blankt og fint

Rattet trenger også litt opppussing. Det får antagelig komme på lista over ting som bør gjøres neste vinter

Det ble også tid til litt vasking. Alle kassene under kalesjen fikk en omgang med klorvann. Da vi kjøpte båten var det mye mugg og dritt i disse kassene, men vi skrubbet og vasket skikkelig med klorvann i fjor vår, så i år var det bare å tørke over. Kassene hadde holdt seg tørre og fine. Det er mye triveliger å lagre ting i kassene når det er rent og tørt der. Båten var i det hele tatt veldig tørr og fin etter vinteren. Vi har hatt litt varme stående på hele vinteren. Dessuten har vi bygget en ramme til presenningen, slik at den ikke ligger direkte på båten. Dette gjør at det blir god lufting mellom båten og presenningen. Jeg tror dette er med på å hold båten tørr gjennom vinteren.

Vi tok også en liten inspeksjonsrunde i den nye hjemmehavna vår nå i kveld, men der var det absolutt ikke klart til å legge ut båter ennå. Får bare håpe på at utliggerne er på plass til vi blir ferdig til å sette ut båten, jeg har ikke lyst til å legge båten på det gamle utlegget vårt nå midt i hekketida til måkene. Ønsker at båten skal holde seg ren for måkeskitt når vi legger en masse arbeid i vasking og polering.

Ella