Nå er våren kommet …..kanskje

I går ble det en lørdag på byen for å handle inn ting og tang til båten. Vi hadde gledet oss til å besøke den nye Wave-butikken i Namsos, men da vi kom dit sto det en lapp på døra om at de hadde stengt :headbang: fordi de var på utstilling på Kolvereid. Hadde jo egentlig et lite håp om at utvalget i båtutstyr kunne blitt litt bedre i Namsos, men det gjenstår å se om de har åpent neste gang vi kommer. Vi klarte i alle fall ikke å få tak i de delene vi skulle ha til de nye lensepumpene vi holder på å installere. Hadde tenkt å få tak i en y eller t for å koble sammen slangene fra de to pumpene, slik at vi slipper å ta mer enn ett hull i skroget. Ellers var for det meste båtpleieprodukter som sto på handlelista.

I dag var det faktisk varmt og godt da vi våknet, sikkert opp mot 14 gr. På formiddagen så vi oss nødt til å ta et krafttak i hagen. Det er pyton å ha flere mål med hage når en aller helst vil være på sjøen. Etter middag startet matrosen med installasjon av brytere til lensepumpene, mens rederen hadde litt småarbeid igjen med skifting av slanger på septikktanken. Rederinnen gikk i gang med klorvann og klut i lugaren. Jammen klarte jeg ikke å finne et par luker jeg ikke hadde vært nedi med vaskefilla før 😮 . Jammen lenge siden noen hadde vasket nede i kjølen under lugardørken, men nå er det rent og fint der også. Så er denne helga over og jeg går ut fra at våren også er over for denne gangen.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *