Våren er her ennå

Selv om vi våknet i mårest til regn og tåke, klarnet det opp og ble en ganske fin dag etterhvert. Vi tør liksom ikke helt å tro på våren ennå, så vi drøyer litt med å fjerne presenningen. Det er snøstjerner på værkartet for onsdag og torsdag. Jeg gikk heller i gang med å vaske gelcoat inne i båten, slik at det er klart for polering der. Det blir litt triveliger når det hvite under kalesjen også er blankt og fint. Vet ikke helt hvor mye jeg skal ta, denne jobben kan jo gjøres en dag vi er på sjøen og ikke helt vet hva vi skal henge fingrene i også. Rederen driver å konstruerer en slags brakett som den største lensepumpa skal stå på. Når vi ikke kommer hjem fra jobb før 16.00, så blir det ikke så mye gjort på kveldene. Ettersom sjøsetting ble utsatt med ca. 3 uker har vi jo litt ekstra tid på oss.
Ella