Jippi

I morgen skal skuta på sjøen. Rederen har jobbet med båten hele dagen, så nå er alt klart til sjøsettinga. Han har montert ferdig dynamoen og fikset en liten lekkasje på kjølvannsystemet. Han har lagt på et lag med bunnsmøring, og jeg har vasket ut de siste restene av sand og fingermerker etter skitne motorfingre. Dessuten har vi kommet langt i prosessen med å fylle båten med alt rotet vi pleier å ta med oss på tur. Nå er det snart bare kjøleskapet som ikke er oppfyllt. Nå tar vi kveld og i morgen tidlig når jeg drar på jobb, starter rederen med å bringe Amica til utkjøringsrampen på Faksdal. Det er flo sjø ca. kl. 16.00, så da er jeg ferdig på jobb akkurat i det skuta flyter.
Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *