1. ferieuke snart over

Da er første uka av ferien snart over og vi er hjemmom en tur, slik at ikke ungdommene skal glemme at de har foreldre. Den første ferieuka har vært preget av dårlig vær og influensa, men hele uka er likevel tilbragt ombord i Amica, det meste av tiden ved kai i Rørvik gjestehavn. Ettersom Amica befant seg på Rørvik i lillebror Trond Haralds varetekt da ferien vår startet var en venn så snill og skysset oss og flyttelasset vårt over Folla til Abelvær sist lørdag. Der ventet Trond Harald og sambo med Amica. Skal si det var godt å se henne igjen, og komme ombord i egen skute. Lørdag og søndag var været ganske bra, men vi hadde endel shopping å gjøre på Rørvik på mandag (nye batterier, festestag til gummibåten, nye fortøyningstau m.m.) slik at vi ble liggende ved kai til mandag og da ble jeg utslått av influensa, tirsdag, ble været betydelig dårligere, så det var uaktuelt å dra på tur. I dag har det vært nordvest vind og regnbyger, men såpass rolig at vi fant ut at vi skulle ta en tur hjemmom for å treffe ungdommene.
Ella