Fasinerende vær.

I dag har det blåst stiv kuling fra nordvest det meste av dagen. Selv om vinden rev i husveggene var det oppholdsvær, og ganske fasinerende å ta en tur på yttersida av Jøa, for å «hilse på Folla når ho snakke alvor»

Her ser vi fra Hovsnesset på yttersida av Jøa rett mot Gjæslingan. Ettersom vinden var nordvest, var det mest vindbølger og ikke det vi kaller sjøbord. Ganske heftig likevel.

Mot Otterøya og Islenningen, som er det ytterste punktet på Otterøya.

Skal bli spennende å se hvor mye som er igjen av denne nye utsiktskaia i Rakkavika når vinteren er over. I dag var første gangen jeg besøkte Rakkavika etter at arbeidet med å opparbeide handicaptilpasset tursti startet. Jammen blir det flott der ute. Lang fin tursti, flere gapahuker og fine grillplasser, og så den flotte utskten da. Det meste av arbeidet er utført av 4-5 pensjonister. Flott tiltak

Var dessuten en tur nedom båthavna for å se til Amica, og strammet litt på fortøyningstauene. Hun lå egentlig fint innom den nye kaia på Seierstad. Ser ut som havna blir en fin plass i all slags vær.

Ella