Lite båtliv

Det blir jammen ikke mye båtliv for tida, må snart vurdere å gi Amica nytt navn; Kairo tror jeg ville passe. Matrosen og en kammerat tok seg noen timer på fjorden sist søndag, ellers ligger Amica der helt forlatt. På grunn av dårlig vær har vi måttet flytte henne fra hjemmehavna i Holvika, til den nye gjestekaia på Seierstad. Det er godt å se at det er rolig der, ved de fleste vindretninger. Det er jo der vi skal ha båtplassen vår i framtida. Håper at også småbåthavna er på plass når Amica skal sjøsettes neste vår. For all del, båthavna i Holvika er et flott og trivelig sted, men den ligger litt utsatt til for sørlige vinder. Det foreligger planer om tiltak for å bedre forholdene der også, så jeg vil nok tro at dette ikke blir noe problem neste sommer. Vi har jo hatt en ekstrem august, og september har startet like ille. Vind fra vest i varierende styrke og regn hver dag. Vi har ei mulig båthelg igjen før elgjakta, men langtidsvarselet ser ikke særlig lovende ut. Må vel ta en tur ombord i dag igjen, for å se om det er vått noe sted, slik som det har regnet det siste døgnet. Det er ikke så enkelt å få en gammel båt helt tett rundt alle vinduer og stag. Ha en god dag
Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *