Endelig under tak

Etter en måned under åpen himmel med en vinterkalesje som lekker som en sil, fikk rederen i dag lagt presenningen over stativet. Værmeldingen sa egentlig kuling fra sørvest, men heldigvis slo ikke det til, så da jeg kom hjem fra jobb i dag var ståa slik:

Tok en tur ombord og tørket opp noen vanndammer under kalesjen, og satte på litt varme, så nå tørker det nok ganske raskt og det blir litt triveligere å komme ombord igjen. Fant dessuten en lekkasje som vi har lett etter hele sommeren. Det viste seg at det kommer inn vann i hullet der vindusviskeren er festet. Dette vannet renner ned langs vinduet i rorhuset og ned i lugaren og kommer ut over den ene køya. Vi har prøvd å tette alle tenkelige steder der det kunne komme inn vann, men vi hadde ikke tenkt på at det kunne komme inn midt på ruta.

Ella