Endelig ble det en liten tur ombord i Amica

Etter flere uker med en kranglete rygg klarte jeg omsider å kravle meg ombord en tur i dag. Litt trist å komme ombord, når alt er så rotete, alle luker og dører står åpne for luftingens skyld. Det var imidlertid tørt og fin temperatur ombord. Vi har litt varme stående på og det er god lufting under presenningen. Det ser i midlertid ut som det ene batteriet vårt er kaputt. Vi skiftet begge batteriene sist sommer. Vi kjøpte et nytt Nautilus 115A batteri og satte i tillegg inn et nesten ubrukt batteri av samme type. Vi får bare håpe det er det brukte batteriet som er gåent. Vi hadde jo i utgangspunktet tenkt å kjøpe to nye, men fikk tilbud om å prøve dette brukte batteriet. Det har jo ikke kostet oss noe, så må vi kjøpe nytt, får vi bare ta den utgiften. Får sende rederen ombord å sjekke forholdene når han kommer hjem fra tokt (Norne).

Så nå er det bare tre uker til sola snur og det går mot lysere tider og ny båtsesong igjen.

Ella