07.03.2008 Litt båt hver dag

Kunsten er å få litt maritimt påfyll hver dag, om det så bare er å bla litt i den nye Maritimkatalogen eller Båtutstyrskatalogen. Nå ble det imidlertid, litt mer praktisk båtliv i dag, fikk tatt en tur ombord i Amica for å planlegge og forberede installasjon av nye lyspunkter i doghouset. Rederen fikk desuten fyrt opp Mikunien og lot den gå i noen timer i håp om at den ikke skal «stå seg i hel» i sitt første driftsår i alle fall.

I kveld var det årsmøte i fartøylaget Straumingen. For det meste var det vanlige årsmøtesaker som sto på saklista, men det ser faktisk ut som det er ting på gang når det gjelder eierforholdene. I dag er det Folla kystlag som eier kutteren, mens fartøylaget står for drifta. Det ser ut som det går i retning av at driverne på en eller annen måte i fremtiden skal overta eierskapet også.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *