20.05. 08 Yanmaren er på plass, men mye gjenstår

Da er Yanmaren kommet på plass i Amica. Rederen har jobbet som en helt hele dagen, mens de øvrige partene i rederiet har slitt buksebaken på kontorstolene. Kammeraten som lovte å hjelpe til ombestemte seg selvfølgelig 😉 , og gikk til seng med ei han kalte Influensa, det er nok ei vi ikke kjenner. Etter arbeidstid (for kontorister) kom 1. matrosen hjem og hjalp til, mens rederinnen stort sett var tilskuer, i tillegg til kokk. Etter litt finjustering for å få på plass den modifiserte ramma og bunnen av motorkasetten, var det tid for en bedre middag med elgbiff med tilbehør, før motoren ble løftet inn i båten for å bli der.

Det er fremdeles noe usikker om det blir plass til lokket på motorkasetten. Labbene til ramma er blitt løftet litt opp, og dermed kommer hele motorkasetten litt høyere enn før. Den tar derfor opp i luken i dørken. Det er bare snakk om små justeringer, så han har ikke helt gitt opp ennå. Ellers ble det ialle fall god plass til motoren nede i motorrommet, så den saken er grei. I morgen er atter en dag med nye oppgaver.

Ella