24.05.08 Den som hadde vært på fjorden du……

Rederen startet også denne dagen på hode i motorkassen, men nå begynner det å se annerledes ut. I ettermiddag var faktisk motorlukene om bord i Amica lukket for første gang på flere uker Vi har ikke helt fått orden på dette med instrumentene ennå, men vi setter vår lit til at 1. matrosen skal fikse den saken etterhvert. Vi har startet jobben med å bære alt rot ut av båten og rydde på plass verktøy og deler. Det meste av vertøyet ombord må skiftes. Perkinsen foretrakk tommer, mens Yanmaren liker det som går på mm 😉

I kveld har jeg tatt en runde med støvsugeren og klarte faktisk å finne et skott som vi tydeligvis ikke har funnet før. Det trengte virkelig en vask :puke:

Rederen har tatt ut akslingen og er i gang med å skifte cutless-lageret. Alt dette skjer mens båtene passerer jevnt og trutt på fjorden like nedenfor oss og vi må til stadighet fram med kikkerten for å se hvem som passerer og hvilke båttyper det er. Dette er den første virkelig store utfartshelga for båtfolket denne sommeren. Neste helg er vi også forhåpentlig på sjøen Rederen sier vi setter ut, selv om den nye propellen ikke kommer denne uka, så får vi heller få løftet opp skuta på Rørvik for å skifte propell, når vi har fått den. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å mottsette meg dette.

Ella