23.05.08 Startet på første forsøk

Nå har Yanmaren fått olje, girolje og frosvæske og det meste av ledninger og slanger er koblet. Akkurat nå jobber rederen med å montere eksosanlegg. Eksosutløpet på Tresfjorden er egentlig midt opp på hekken, noe som fører til at både badeplattformen og gummibåten er blitt svart av eksos. Nå har vi valgt å senke eksosuttaket til under badeplattformen.

Her ser vi det gamle uttaket over badeplattformen, og det nye under. Vi må vel finne en måte å stenge det gamle hullet på etter hvert. Det blir nok til at vi ser oss om etter et lokk i første omgang, så kan vi støpe igjen hullet senere.

Siste nytt er at motoren nå er prøvestartet og selvfølgelig startet den på første forsøk . Dette lover godt. Den gikk jevnt og fint akkurat som når ei katte maler. Dessverre viste det seg at noen av instrumentene ikke virker, men den saken skal det jobbes med i morgen. I kveld blir det en liten motordram :drink: .

Ella