10.02.09 Snø i havna

Det har snødd jevnt de siste dagene og Amica II hadde fått en fin kappe av snø. Rederen tilbragte formiddagen med å måke snø og se til at alt var i orden ombord. Samtidig fikk motor og varmer trimmet seg noen timer.

Hygrometeret ble også lest av. Det viste 82% ved 2°C og 55% ved 20°C vet egentlig ikke om dette indikerer for høy fuktighet, men det kjennes ikke fuktig ombord.

Etter middag dro vi begge ombord igjen, da for å se om vi kunne få den nyinnkjøpte TV’n til å virke.

Rederen koste seg med bruksanvisning og prøvde å finne ut hvordan vidunderet virket.

Desverre var programmet ikke særlig spennende, samme program som utenfor vinduene.

Så var det bare å gå i gang å prøve å finne ut om det var noen forbindelse mellom TV’n og antenna. Dessverre så det ut som antennledningen sluttet like under dashbordet og vi klarte ikke å finne forbindelsen fram til antenna på taket. Det eneste vi oppnådde var å finne ei luke nede i benken på styrbord side, som vi ikke hadde funnet før. Der fikk vi tilgang til ledninger og til fordelingsrør til Mikunyen.

Etter å ha konstantert at anteneledningen var på plass på taket, tok vi kvelden og utsatte videre arbeid til i morgen. Ser ikke bort fra at det hele ender med ny antenne og ny ledning. Vi vet jo egentlig ikke om den gamle virker heller, vi har aldri prøvd den før.

Rederen til Succes hadde også vært i aksjon med snøskuffa.

Kaia hadde vel også trengt en omgangmed snøskuffa.

Ella