05.07.09 Vi finner oss ei rolig vik

Søndag morgen var det blikkstille sjø og sol fra skyfri himmel, men det var nok forbigående.

Vi hadde bestemt oss for å dra innover i fjorden for å finne en plass i ly for den kalde nordavinden, så vi vinket farvell til de andre etter frokost.

Vinden kom akkurat i det vi forlot Skogøya og fulgte oss innover Raussunda. Via Faksdal for bunkring av vann dro vi innover i Lokkaren, og rundt Elvalandet.

Vi fant oss en stille vik i Svartdalsfjorden. Her kunne vi nyte sommerværet og slikke sol.

Det ble en liten rundtur med jolla også. Her så det jo veldig flott ut.

Ikke fullt så godt vedlikeholdt, men restureringsarbeidet har startet, så snart blir det nok like flott her.

I kveldinga dro vi opp ankeret og forflyttet oss til Dalavika. Der var vi også i ly for vinden og vi dro i land for å grille middagen vår. Elgkjøtt og flintsteik med tilbehør.

Her er elgkjøttet ferdig til å inntas.

På kvelden ventet en liten drittjobb :puke: tømmepumpa til septiktanken streiket igjen, bokstavelig talt noe dritt. Pumpa er ny og ikke av den billigste sorten heller, så dette er vi ikke særlig fornøyd med. Rederen var selvfølgelig den som måtte ta seg av denne lite koselige jobben. Da han var ferdig, tok vi oss en liten tur med jolla og fiskestang og dorg, men det ble heller dårlig med fangsten.

Vi ble liggende i Dalavika til mandag morgen, da det var på tide å dra hjem å få seg en dusj og komme seg på jobb. Dessuten må Amica II klagjøres til ferien, som begynner om 4 dager.

Ella og Geir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *